Fotoğraf Makineleri

Fujifilm FinePix XP80 sugeçirmez fotoğraf makinesi

Fujifilm FinePix XP80Fotoğraf makinelerini kullanırken bazen cihazların zarar görme ihtimali olan ya da normalde hiç aklımıza gelmeyecek koşullar altında kullanmak zorunda kalabiliriz. Fujifilm’in yeni modeli Fujifilm FinePix zorlu koşullar altında fotoğraf çekmeyi sağlayan sugeçirmez özellikli bir dijital fotoğraf makinesi.

FinePix XP80Fujifilm XP80 15 metre su altında çekim yapabiliyor
Sugeçirmez, darbeye ve donmaya dayanıklı ve toz ile kir geçirmezlik özelliğine sahip olan Fujifilm XP80 ile kumsalda, dağlarda, kayak yaparken ya da çölün ortasında rahatlıkla fotoğraf çekebilirsiniz. Fujifilm FinePix XP80 dijital fotoğraf makinesi 15 metre derinliğe kadar su altında, eksi 10 dereceye kadar soğukta ve toz ile kirin bol olduğu koşullar altında çekim yapabiliyor.

Fujifilm XP80 sugeçirmez fotoğraf makinesi

Fujifilm FinePix XP80 özellikleri
FinePix XP80 fotoğraf makinesi 16.4 1/2.3 inç BSI arka aydınlatmalı CMOS görüntü sensörüne sahip. Fujifilm XP80 fotoğraf makinesinin diğer özellikleri arasında 28mm geniş açılı ve 5x optik zumlu objektifin yanı sıra dahili WiFi kablosuz bağlantı, Full HD video kayıt ve etkin bir optik görüntü sabitleme fonksiyonu yer alıyor.

Fujifilm FinePix XP80 fiyatı
360 derece panorama çekim özelliğine ve 11 farklı görsel efekt desteğine sahip olan sugeçirmez özellikli Fujifilm FinePix XP80 dijital fotoğraf makinesi mart ayından itibaren 229.95 Dolar fiyatla satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir