Aksesuvarlar

Pacif-i akıllı emzik ile bebeğinizi izleyin

Akıllı emzik

Yetişkin tüketicilere yönelik akıllı telefon ve akıllı televizyon gibi sayıları her geçen gün artan elektronik cihazlara şimdi de henüz yeni doğmuş bebeklere hitap eden yeni bir ürün katıldı. Pacif-i akıllı emzik sensörü aracılığıyla bebeğin vücut ısısını ölçerek anne babaların bebeklerini Bluetooth bağlantı üzerinden takip edebilmelerini sağlıyor.

Pacif-i akıllı emzikSilikon malzemeden meme kısmındaki sensör aracılığıyla bebeğin vücut ısısını ölçen Pacif-i akıllı emzik anne babaların akıllı cep telefonlarındaki uygulama üzerinden bu bilgileri izlemelerini sağlıyor. Akıllı emzik tarafından okunan her bir vücut sıcaklık ölçüsü zaman değeri ile birlikte kullanıcının kolayca okuyabileceği şekilde grafik şeklinde görüntüleniyor.

Pacif-i bebek emziğinin özellikleri bununla kalmıyor. Yakınlık sensörüne sahip olan Pacif-i akıllı emzik, bebeğin önceden belirlenmiş olan bir bölgenin dışına çıkması halinde anne babaya uyarı da gönderebiliyor.

Ön siparişleri alınmaya başlanan Pacif-i akıllı emzik satış fiyatı 46 Dolar civarında. Avrupa Tıbbî Cihazlar Class IIa lisansına sahip olan akıllı emzik şubat ayı civarında kullanıcıların beğenisine sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir