Tasarım Ürünler

Görünmezlik kalkanı

Görünmez olmak isteyenlerin rüyası gerçek oluyor. Kickstarter projesi olarak start alan son kullanıcıya yönelik “görünmezlik kalkanı”na 70 USD fiyatla sahip olabileceksiniz.

Londra merkezli Invisibility Shield Co. tarafından geliştirilen üretici firmanın daha önceki projesinin ikinci versiyonu olan Invisibility Shield 2.0 görünmezlik kalkanı Mini, Full ve Mega boyut seçenekleriyle satışa sunulacak.

Görünmezlik kalkanı nasıl çalışıyor?

Kullanıcısını görünmez hale getiren görünmezlik kalkanı yüksek kalitede polikarbon malzemeden kavisli biçimde yüzey biçiminde şekillendirilmiş. Kalkanı arka yüzünde aynı malzemeden bir çerçeve tasarımı bulunuyor. Bir dizi uzun ve ince lens sistemi bu yüzeyde bir araya getirilmiş ve her bir lensin kalkanın üst kısmında en altına kadar uzanacak şekilde yerleşimi sağlanmış.

Görünmezlik kalkanı

Görünmezlik kalkanını kullanan kişi kalkanın arkasına geçtiği zaman lensler arka planda kalan görüntüden kaynaklı ortam ışığını ön kısımda dağıtarak yüzeye şeffaf görüntüsü kazandırıyor ve böylece kalkanın arkasında kalan kişi, nesne veya görüntü görünmez hale getirilmiş oluyor. Görünmezlik kalkanı uzak ve yakın mesafelerde
benzer sonu veriyor.

Görünmezlik kalkanı Full (99 x 69 cm), Mega (183 x 122 cm) ve Mini 30.5 x 20 cm) boyut seçenekleriyle satışa sunulacak. Görünmezlik kalkanının satış fiyatı ise yukarıdaki boyut sırasına göre 378 USD, 883 USD ve 68 USD olarak belirlenmiş.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir