Projeksiyon Cihazları

Dokunmatik ekranlı akıllı cep projektörü

Küçük boyutlarda Android sistemli akıllı projektör yeni bir fikir değil. Ancak bu cihazlar çeşitli fonksiyonları yerine getirmek, uygulama yüklemek veya videoyu başlatmak gibi işlemler için çeşitli giriş yuvalarına veya kızılötesi aparatlara gerek duyuyor. İsveç kaynaklı bir startup olan Sweam’ın tasarladığı cep projektörü tüm işlemleri üzerindeki dokunmatik ekran üzerinden gerçekleştirme imkanı sunuyor.

Tıpkı bir akıllı telefon benzeri kolay kullanım özelliği ile dikkat çeken Sweam akıllı projektör 3.5 mm kulaklık girişine ve 2 W gücünde hoparlöre sahip. Sweam cep projektörü 1280 x 720p çözünürlükte ve 1.2:1 görüntü oranında seyir keyfi sağlıyor.

Şu an bir Kickstarter projesi olarak başlayan küçük cep projektörü 4.1 inç büyüklğünde dokunmatik ekran, 358 ppi görüntü, Android 7.1 işletim sistemi, Snapdragon 625 işlemci, 16 GB SSD veri depolama kapasitesi, 2 GB RAM bellekve microSD hafıza kartı desteği gibi özellikleri bünyesinde barındırıyor.

60 – 100 lümen ışık gücü ile çok güçlü olmasa da loş ışıklı ortamlarda yeterli görüntü kalitesi sunan Sweam akıllı cep projektörü Wi-Fi kablosuz bağlantı desteği sayesinde son derece kullanışlı bir cihaz.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 4

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir