Fotoğraf Makineleri

Casio Exilim EX-MR1 selfie fotoğraf makinesi

Casio, “Kawaii Selfie by Mirror Camera” olarak da adlandırdığı Casio Exilim MR1 selfie fotoğraf makinesini duyurdu.

Casio Exilim EX-MR1

330 USD fiyat etiketi ile biraz pahalı bir selfie fotoğraf makinesi olan Casio Exilim MR1 büyük kardeşi EX-TR50 modeline kıyasla daha hesaplı duruyor. 14 megapiksellik Casio Exilim MR1 dijital fotoğraf makinesi orta kısmındaki büyük boyutlu ayna aracılığıyla selfie fotoğrafların kolaylıkla çekilmesine yardımcı oluyor.

Selfie fotoğraflar haricindeki çekimler için f/5.0 diyafram değeri ile pek elverişli olmayan Casio Exilim MR1 dijital fotoğraf makinesi aksiyon çekimleri ve loş ışıktaki kayıtlar için biraz yavaş kalıyor.

Dahili WiFi kablosuz bağlantı, video kayıt ve izleme ile microSDXC hafıza kartı desteği sunan Casio Exilim MR1 fotoğraf makinesi ihtiyacı olan enerjiyi 700mAh kapasiteli pilden alıyor. Bu pil 230 kareye kadar fotoğraf ve 35 dakikaya kadar da Full HD video kaydetme imkanı sunuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir