Fotoğraf Makineleri

Sony Cyber-shot RX100 III dijital fotoğraf makinesi

Cyber-shot RX100 III
Hafiflik ve güzel bir görünüm sağlamak için dayanıklı, taşıması kolay, alüminyumdan yapılan Sony Cyber-shot RX100 III cebe sığacak boyutlarda olan şık bir sabit lensli fotoğraf makinesinde yer alan ZEISS T* kaplamalı gizlenebilir OLED Tru-Finder vizör, geliştirilmiş video özellikleri ve 180 derece eğilebilir LCD ile tamamlanıyor.

Sony Cyber-shot RX100 III
Sony Cyber-shot RX100 III özellikleri
Yeni Sony Cyber-shot RX100 III dijital fotoğraf makinesinin dikkat çeken özelliklerinin başında parlak, detaylı izleme sunan yüksek kontrastlı gizlenebilir OLED Tru-Finder vizör, yansımayı önemli ölçüde azaltan ve köşeden köşeye olağanüstü netlik sunan bir ZEISS T* kaplama, vizör ile monitör arasında otomatik geçiş imkânı veren kullanışlı bir göz sensörü ve 20,1 efektif megapiksellik 1.0 tip arka aydınlatmalı Exmor R CMOS görüntü sensörü yer alıyor.

Sony Cybershot RX100 III fiyatı
2014 Temmuz ayında Türkiye’de satışa sunulan Sony Cybershot RX100 III satış fiyatı 2499 TL.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir