Fotoğraf Makineleri

Canon’un ikinci nesil EOS R aynasız fotoğraf makinesi sahnede

Canon, 2020 senesinde tanıttığı EOS R6 ful frame aynasız fotoğraf makinesi ürün ailesine yeni bir üye ekledi. EOS R6 Mark II fotoğraf makinesi Canon’un EOS R ailesinde ikinci nesil ilk model olma özelliği taşıyor.

Yeni görüntü sensörü ilk 4K video görüntü kalitesi ve geliştirilmiş nesne takip destekli otomatik odaklama fonksiyonu sunan Canon EOS R6 Mark II aynasız fotoğraf makinesinde Canon’a özgü Digic X görüntü işleme motoruna yer verilmiş.

24.2 megapiksel çözünürlüklü EOS R6 Mark II önemli anları hem fotoğraf ve hem de video olarak kaydedebilecek yüksek performanslı hibrit bir çözüm arayışında olan ileri amatör seviye kullanıcılar yönelik bir aynasız fotoğraf makinesi.

R6 II fotoğraf makinesi 1.053′ varan sayıda otomatik netleme noktası sunabiliyor. Cihazda yer verilen insan, hayvan, kuş, araç seçenekleri çekimi yapılan nesnenin veya canlının kolayca tespit edilerek amaca en uygun modda çekim yapılmasını sağlıyor.

Canon EOS R6 Mark II fotoğraf makinesinin ISO200 ile 102,400 arasındaki ışık hassasiyet değerleri loş veya zayıf ışıklandırılmış ortamlarda dahi net çekimler yapabilmenizi sağlıyor. 5 eksenli görüntü sabitleyici ise sarsıntıdan kaynaklanan olumsuz etkileri minimuma indiriyor. EOS R6 Mark II sadece gövde olarak satış fiyatı 2.499 USD. RF24-105 F4.0-7.1 IS STM USM objektif eşliğinde 2,799 USD ve RF24-105 F4 L IS USM objektif beraberinde 3,599 seçenekleri de mevcut.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir