Video Kameralar

Geceleri de gündüz netliğinde renkli çekim yapabilen kamera

Duovox Mate ProLoş ışıkta görüntüleme ürünleri ile tanınan Duovox dünyanın en gelişmiş renkli gece görüş kaydı yapabilen video kamerası için Kickstarter kampanyasını duyurdu. Kampanya amaçladığı rakama ise sadece bir gün içerisinde ulaşmayı başardı.

Duovox Mate Pro karanlıkta dahi gündüz kalitesinde video görüntüler çekebiliyor. Sony Starvis 2 1/1.8 inç arka aydınlatmalı CMOS görüntü sensörüne sahip Duovox Mate Pro kamera 2K kalitesinde video görüntü kaydedebiliyor ve 5 megapiksel (3,200 x 1,800) çözünürlüklü JPEG / RAW fotoğraf çekebiliyor.

Duovox Mate Pro modelinde pikseller düşük sayıda olmalarına karşın boyutları büyük olduğundan sensör daha fazla ışık toplayabiliyor. Sony’nin Duovox’ya özel ürettiği görüntü sensörü loş ışıkta çekime özel Sony a7s III modeline kıyasla yüzde 244 daha büyük tasarlanmış.

Duovox Mate Pro’nun dikkat çeken diğer özellikleri arasında f/0.9 diyafram değeri, dahili Wi-Fi bağlantı desteği ve 3 inç büyüklüğünde dokunmatik arka ekran bulunuyor. Mate Pro’da aynı zamanda dört saat pil ömrü ve 512 GB microSD kapasiteye kadar hafıza kartı desteği bulunuyor.

Duovox Mate ProDuovox Mate Pro dijital kamera 24 veya 48 saat kesintisiz kayıt yapabiliyor. Kullanıcı müdahalesi olmadığında ya da süre sona erdiğinde en eski kayıtlar üzerine yazmaya devam ederek sürekli güncel kayıt tutuluyor. Suya dayanıklı yapısı ve yüz algılama teknolojisi sayesinde Duovox Mate Pro dijital kamerayı dış mekanlarda güvenlik kamerası olarak kullanmak da mümkün.

Duovox Mate Pro sayış fiyatı 1.200 USD olarak belirlenmiş ancak Kickstarter kampanyasında bugün itibariyle 43 gün süresince ürünü 599 USD fiyatla satın almak mümkün. İlk Duovox Mate Pro ürün teslimatları ekim ayında yapılmaya başlayacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir