Video Kameralar

Dikey çekim yapabilen çift ekranlı DJI aksiyon kamera

GoPro’nun Hero 11 aksiyon kamera ürün ailesinin altına kalmak istemeyen DJI yeni aksiyon kamera modelini duyurdu. Uzun pil ömrüne sahip olan DJI Osmo Action 3 aksiyon kamera çift ekranın yanı sıra sosyal medya platformlarına yönelik dikey görüntü çekebilme özelliği ile öne çıkıyor.

145 gram ağırlığındaki DJI Osmo Action 3 aksiyon kamerada 1/1.7 inç büyüklüğünde görüntü sensörü, 155 derece hareket edebilen vizör ve 3K / 120 kare/sn maksimum çekim kalitesi gibi özellikler dikkat çekiyor. 16 metre derinliğe kadar su altında sugeçirmez olan DJI Osmo Action 3 aksiyon kamera opsiyonel sualtı kılıf ile 60 metre derinlikte çekim yapabiliyor.

770 mAh pili ile 160 dakikaya varan çekim süresi sunan DJI Osmo Action 3 aksiyon kamera sadece 50 dakikalık bir şarj ile 20 derece sıcaklıktaki ortamda 1080p / 30 kare/sn kayıt yapabiliyor. Soğuk havalarda ise eksi20 derecede 150 dakika çekim yapılabiliyor.

İki adet dokunmatik ekrana sahip olan DJI Osmo aksiyon kameranı arka yüzünde 2.2 inç ve ön yüzünde de 1.4 inç büyüklüğünde ekran mevcut. Cihaz standart yatay çekimin yanı sıra sosyal ağlarda paylaşıma uygun şekilde dikey çekim de yapabiliyor. HAreketli ortamlarda çekim yapmayı hedefleyen DJI Osmo Action 3 aksiyon kamerada üç farklı görüntü sabitleyici sistem bulunuyor. DJI Osmo Action 3 aksiyon kamera 329 USD satış fiyatı ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir