Video Kameralar

TomTom Bandit aksiyon kamerası kalp atışına göre en heyecanlı görüntüyü seçiyor

TomTom Bandit aksiyon kamerasıGeniş açılı lensi ve su geçirmez özelliğiyle dikkat çeken TomTom Bandit ile çekilen görüntüler anında akıllı telefona aktarılıyor. En heyecanlı görüntülerden oluşan videoyu düzenlemek içinse telefonu sallamak yetiyor. Görüntüleri sosyal medyada paylaşmak ise saniyeler sürüyor.

TomTom Bandit aksiyon kamerası, video düzenleme ve paylaşmayı hem hızlandırıyor hem de kolaylaştırıyor. TomTom Bandit, ilk kez kullanılan medya sunucusuyla görüntüleri anında bağlantılı akıllı telefona gönderiyor. Telefondaki yazılım sayesinde sallayarak çekilen en heyecanlı görüntülerden hikaye oluşturuluyor.

Kalp atışına göre en heyecanlı görüntüyü seçiyor
TomTom Bandit aksiyon kamerası sahip olduğu sensörler ve GPS sayesinde hız, yükseklik, G kuvveti ile kalp atışını ölçüyor ve otomatik heyecan verici anları kaydediyor. Çok önemli anlar da tek tuşa basılarak işaretlenebiliyor.

TomTom Bandit özellikleri:

  • 1080p30, 1080p60, 720p60, 720p120 video çekim kalitesi
  • 2.7k30, 4k15 4K çekim özelliği
  • 4k30, 1080p30 hızlandırılmış çekim
  • 1080p x2, 720p x4, WVGA x6 ağır çekim
  • 16 megapiksel 10 kare/sn çekim hızı
  • Wi-Fi, Bluetooth Smart ve USB3.0 bağlantısı
  • Şimdilik sadece iOS işletim sistemli akıllı telefonlarda, yakında Android cep telefonlarında

TomTom Bandit satış fiyatı
TomTom Bandit geniş açılı 16 megapiksellik bir lens ile CCD sensörü ve güçlü bir işlemciye sahip. Tamamen su geçirmez TomTom Bandit ile ekstra bir kılıfa ihtiyaç duyulmuyor. Ekstra bir batarya aksesuarı ile hem ekstra micro SD kart hem de yüksek hızlı USB 3.0 kullanılabiliyor. Mayıs ayı boyunca belirlenen ülkelerde 429 euro fiyatla satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir