Video Kameralar

Polaroid Cube sugeçirmez aksiyon kamera

Polaroid Cube

Hayatın küçük anlarını anında yakalamak üzere tasarlanmış, ultra küçük ve hafif Polaroid Cube aksiyon kamerası 2 metreye kadar su geçirmez özelliğiyle dikkat çekiyor. Full HD görüntü kalitesine sahip ve 6 megapiksel çözünürlüklü Cube kamera gezginlere ve macera tutkunlarına hitap ediyor.

Polaroid Cube C3 kamera özellikleri
İlk kez CES Tüketici Elektronikleri Fuarı 2014’te tanıtılan Polaroid Cube kameranın görüş açısı 124 dereceye kadar çıkabiliyor. Polaroid’in tek şarj ile 90 dakika boyunca sesli video çekebilen C3 mini aksiyon kamerası manyetik klipsleri sayesinde herhangi bir metal yüzeye tutturulabiliyor.

Polaroid Cube aksiyon kameraCube aksiyon kamera 32 GB ve üzeri mikro SD kart ile kayıtları rahatlıkla saklama imkanı veriyor. Su altında eğlenceli çekim yapmak isteyenlerin favorisi olan ürün aynı zamanda toza da dayanıklı.

Polaroid Cube mini aksiyon kamera fiyatı
USB kablosu ile görüntüleri bilgisayara hızlıca aktarabilen Polaroid Cube kamera siyah, kırmızı ve mavi olmak üzere 3 ayrı renk seçeneği ile sunuluyor. Pek çok aksesuarı bulunan ve sınırsız eğlence vadeden Polaroid Cube, Media Markt’ın 39 mağazasında 399 TL’den satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir