Video Kameralar

Sony’nin en küçük aksiyon kamerası HDR-AZ1VR

Sony aksiyon kameraSony’nin gelmiş geçmiş en küçük aksiyon kamerası HDR-AZ1VR, heyecan verici görüntü ve ses kalitesini, sizi bir sonraki maceranıza taşımaya hazır ince bir Full HD video kamera içinde sunuyor.

Sadece 63 gram ağırlığında olan Sony HDR-AZVR1 aksiyon kamera diğer Action Cam’lerin 2/3’ü büyüklüğünde. Küçücük kasasının içinde gelişmiş SteadyShot görüntü sabitleme gibi önde gelen Sony teknolojilerinin birçoğunu içeren cihaz Full HD görüntüler, stereo ses ve Sony Action Cam serisine has özellikler sunuyor.

aksiyon kameraSuya ve darbelere dayanıklı Sony AZ-VR1 aksiyon kamera
Sony’nin yeni aksiyon kamerası Sony HDR-AZ1VR IPX4 standartlarındaki sert ve su sıçramalarına karşı korumalı tasarımı şiddetli yağmur veya çamurlu çukurlara aldırış etmeden rahatlıkla çekim yapma olanağı sağlıyor. Ayrıca Sony aksiyon video kamera ile birlikte verilen su geçirmez kılıf da cihazınızı kazara gerçekleşen çarpma ve düşürmelere, kuma, çakıllara ve 5 metreye kadar derinlikte suya batırılmaya karşı koruyor.

Sony aksiyon kameranın arkadan aydınlatmalı Exmor R CMOS sensörü, uzun bir günün sonunda ışığın azaldığı ortamlarda yaptığınız çekimlerde dahi canlı ve detaylı görüntüler için premium ZEISS lens ve Sony’nin güçlü BIONZ X işlemcisi ile bir araya geliyor. Gelişmiş SteadyShot özelliği ister yürüyor ister motosiklet kullanırken hızlı titreşimler yaşıyor olun istikrarlı ve keskin netlikte görüntüler elde etmenizi sağlıyor.

Sony aksiyon kamera ve aksesuvar fiyatı
Sony AZ-VR1 Action Cam Mini satış fiyatı KDV dahil 1.199 TL. Sony aksiyon kameranın geniş aksesuvar seçenekleri de 49TL’den 399TL’ye fiyat aralığında satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir