Otomobiller

Yeni Ford Fiesta Red ve Black Türkiye’de

Ford Fiesta Red ve Black

Ford’un kırmızı ve siyah çift gövde renkli Fiesta Red ve Black versiyonları Türkiye’de satışa sunuluyor. Üç kez Uluslararası Yılın Motoru ödülüne layık görülen 1.0 litre EcoBoost motorun yeni 140 PS’lik versiyonları ile donatılan, kırmızı ve siyah çift gövde renkli Fiesta Red ve Black versiyonları 58.500 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye pazarındaki yerini alıyor.

Ford Fiesta Red

Ford Fiesta Red ve Black modellerinde kullanılan motorla ilgili olarak Ford Avrupa Benzinli Motorlar Kalibrasyon Müdürü Andrew Fraser, ”Basınç değerlerini artırmak için sadece geliştirilmiş bir silindir kapağı contasının kullanılmasını içeren bir donanım değişikliğiyle motoru 140 PS’ye ayarlayabildik. Bu 1.0 litre EcoBoost’un ileri tasarımının bir göstergesidir.” dedi. Andrew Fraser ayrıca; ”7 cm çapındaki pistonlar üzerindeki pik ateşleme basıncı 124 bar (1,800 psi) ve bu değer, 5 tondan fazlasına veya bir içecek kutusu üzerinde duran yetişkin bir Afrika Fili’nin uyguladığı basınca eşit.” diyerek 1.0 litre EcoBoost motorda kullanılan üstün teknolojiye dikkat çekti.

Ford Fiesta Black

Ford Fiesta Red ve Black fiyatları
140 PS’lik güç üreten ödüllü 1.0 litre EcoBoost motor ile donatılmış 17” alüminyum alaşım jantlara sahip yeni Fiesta Red ve Fiesta Black modelleri 58.500 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de Şubat ayında pazara sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir