Söylenti Dedikodu

Galaxy S6 5 inç ekrana sahip olacak

Samsung Galaxy S6 cep telefonuÖnümüzdeki ay Barselona’da düzenlenecek olan 2015 Mobil Dünya Kongresi’nde beklentiler giderek artıyor zira HTC ve Samsung’un başını çektiği üretici firmaları hakkında söylentiler dolaşan ve bilgiler sızan / sızdırdıkları cep telefonu modellerinin resmi tanıtımlarının bu etkinlikte sergilenmesi bekleniyor. Fuarda tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S6 cep telefonunun 2560 x 1440 piksel çözünürlükte 5 inç ekrana sahip olacağı söyleniyor.

MWC 2015 ve yeni Galaxy akıllı telefonlar
MWC 2015’te tanıtılması beklenen akıllı telefonların başında Samsung’un Galaxy S6 ve Galaxy S Edge modelleri geliyor. Galaxy Note Edge‘in bir versiyonu olan Galaxy S Edge’in her iki kenarının da kavisli bir tarza sahip olacağı söyleniyor.

Galaxy S6 özellikleri
Galaxy serisinin yeni amiral gemisi olan Galaxy S6 akıllı telefonda büyük ihtimal ile 5 inç büyüklüğünde Quad HD Super AMOLED ekrana, Samsung’un ürettiği Exynos 7420 64 bit sekiz çekirdek işlemciye, 3GB RAM beleğe, 32GB dahili hafızaya, 4K kayıt destekli 20 megapiksel kameraya ve 5 megapiksel ön kameraya sahip olacağı görülüyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 4

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir