Söylenti Dedikodu

HTC Hima Ace Plus

HTCHenüz resmi bir duyuru veya bilgi bulunmamasına rağmen Portekiz orijinli kaynaklara göre HTC Hima modelinin farklı bir versiyonu olan Ace Plus akıllı telefon yolda.

HTC’nin yeni amiral gemisi Hima cep telefonunun tablet ve telefon özelliklerini bir arada bulunduran “Phablet” kategorisinde farklı bir versiyonu olacağı tahmin edilen HTC Hima Ace Plus’ın 5.5 inç büyüklüğünde ve 1440 x 2560 piksel çözünürlükte bir ekrana sahip olacağı söyleniyor.

Hima Ace Plus telefon özellikleri
HTC akıllı telefonlarda artık standart hale gelen stereo BoomSound hoparlörlerin yanı sıra 20 megapiksellik arka kameraya sahip olan HTC Hima Ace Plus akıllı telefonda dört çekirdek 2.3GHz Snapdragon 810 işlemci, 3GB RAM bellek, 32GB dahili hafıza ve 4 megapiksel çözünürlüklü ön kamera olması bekleniyor.

microSD hafız kartı yuvasının olup olmadığı belirsiz olan HTC Hima Ace Plus cep telefonunda 3000 mAh kapasiteli pil ve Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ile entegre Sense 7.0 kullanıcı arayüzünün bulunacağı kesin gibi görülüyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 4

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir