Aksesuvarlar

Logitech Keys-To-Go harici klavye artık Android ve Windows mobil cihazlarla da uyumlu

Logitech Keys-To-Go

iOS ile uyumlu kolay taşınabilir Bluetooth özellikli Logitech Keys-To-Go hrici klavye artık Android ve Windows mobil cihazlar ile de uyumlu. İnce ve hafif tasarıma sahip Logitech Keys-To-Go klavyeyi ister ceketinizin cebinde, isterseniz çantanızda dilediğiniz her yere taşıyabilirsiniz.

Kolay taşınabilir özellikli Logitech Keys-To-Go harici klavye su geçirmez FabricSkin ile kaplanmış yüzeyi düşmeye karşı koruma sunuyor ve olası bir kazada klavye üzerine dökülen sıvılar kolayca akıp gitmesine ya da silinebilmesine olanak tanıyor.

Logitech Keys-To-Go klavye ince tasarımına rağmen iyi ayarlanmış tuş aralıkları sayesinde konforlu; yeni eklenen Android ve Windows kısa yol tuşları sayesinde de hızlı yazı yazmanızı sağlıyor  Android ve Windows versiyonu, akıllı telefonlarda bile kolayca yazmak için taşınabilir stand içeriyor. Bu taşınabilir stand klavyeye eklenebiliyor ve akıllı telefonu dik pozisyonda tutuyor.

Android 4.1 veya üst platformları ve Windows 7 veya üst platformları ile uyumlu olan Logitech Keys-To-Go harici klavye 69.99 euro fiyat ile satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir