Aksesuvarlar

Samsung Gear 2 ve Gear 2 Neo

Samsung Gear 2 ve Gear 2 Neo, en iyi giyilebilir teknoloji deneyimini sağlamak üzere tüketicilere gelişmiş bağlantı olanağı ile tamamen entegre bir yaklaşım sunuyor.

Gear 2 Neo
Giyilebilir teknoloji alanında öncü olan Samsung, Gear 2 ve Gear 2 Neo hafif tasarımlara ve modern trendleri yansıtan birinci sınıf detaylara sahip. Aynı zamanda ana ekran arka planı, saat yüzü ve yazı tipi, kullanıcıların tercihlerini yansıtacak şekilde kişiselleştirilebiliyor.

Gear 2 ve Gear 2 Neo kullanıcıların gelen çağrıları ve mesajları kabul edebilmelerine veya reddedebilmelerine olanak tanıyan ve kullanıcının alışkanlıklarına bağlı olarak anında bildirim sağlayan, son derece önemli bir cihaz olma özelliği taşıyor. Gear 2 ve Gear 2 Neo, gerçek zamanlı birer kişisel egzersiz koçu görevi görerek, daha sağlıklı bir yaşam için kullanıcıların kişiselleştirilebilir egzersiz programı oluşturabilmelerini ve kalp atış hızlarını izleyebilmelerini sağlıyor.

Gear 2
Tizen tabanlı ilk platform olan Samsung Gear 2 ve Gear 2 Neo, kullanıcıların çok sayıda Samsung cihaza bağlanabilmesinin yanı sıra, gelişmiş bir uygulama ekosistemine erişmelerini sağlıyor. Samsung Gear 2 ve Gear 2 Neo, çok sayıda Samsung Galaxy akıllı telefona uyumlu olarak piyasaya sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir