Aksesuvarlar

Sahibi uzaklaştığında bilgisayarı kilitleyen akıllı anahtar

Bilgisayarınızda önemli belgeler üzerinde çalışıyorsanız veya kişisel dosyalarınıza başkalarını göz atması sizi rahatsız ediyorsa, siz uzaklaştığınız zaman bilgisayarınızı otomatik olarak kilitleyen bir cihaz ilginizi çekecektir.

Halberd akıllı anahtar bilgisayarınızdan belirli bir mesafe uzak kaldığınız zaman oturumu otomatik olarak kilitleyerek belgelerinizi meraklı gözlerden koruyor.

Bluetooth tabanlı çalışan akıllı anahtar sahibi uzaklaşıp bilgisayarı kilitledikten sonra tekrar geri geldiğin de oturumu otomatik olarak açarak kullanıcısının herhangi bir işlem yapmasına da gerek bırakmıyor.

Bilgisayarınızın başında olduğunuz sürece ister aktif olarak çalışın ister çalışmayın sistem oturumu sürekli açık tutuyor. AES-256 kriptolama esasına göre çalışan akıllı anahtarı kaybetseniz de oturumu manuel olarak açabiliyor ve sıkıntı yaşamıyorsunuz.

Bir Kickstarter projesi olarak tasarlanan akıllı anahtarın Ocak 2018 içerisinde satışa sunulması planlanıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir