Telefon Uygulamaları

Vodafone İlk 6 Yıl uygulaması

Anne ve babalara destek olmak amacıyla geliştirilen Vodafone İlk6Yıl uygulaması çocukların yaşamındaki en önemli dönem olan ilk 6 yıldaki gelişimin, anne ve babalar tarafından mobil teknoloji aracılığıyla takip edilmesini sağlıyor.

Vodafone İlk 6 Yıl uygulaması

Ücretsiz sunulan İlk6Yıl uygulaması 1.200 maddelik bilgi haznesiyle anne ve babalara rehberlik ediyor. İki günde bir kullanıcının telefonuna gelen bilgiler; fotoğraflar, eğitici videolar ve animasyon filmlerle destekleniyor. Uygulama, Android ve iOS işletim sistemlerinde kullanılabiliyor.

İlk6Yıl uygulaması

Uygulamada ayrıca, anne, baba ve çocuk açısından önemli tarihlerin kaydedilebileceği takvim, çocuğun boy ve kilosunun takip edilebileceği ölçüm ve yine çocuğa ait fotoğraf ve videoların saklanabileceği ve paylaşılabileceği albüm alanları da bulunuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 20

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir