Tabletler

Acer Iconia Tab 10 tablet bilgisayar

Acer Iconia Tab 10 tabletSınıf ortamları düşünülerek tasarlanan Acer Iconia Tab 10 dayanıklı ve konforlu tasarımının yanı sıra 10 inç full HD Gorilla Glass 4 ekran ve parmak izi önleyici kaplama gibi özellikler öğrenmeyi mobil ve yeniden keyifli bir hale getirecek.

NFC kurulum ve paylaşım özellikleri
Iconia Tab 10 kurulum ve paylaşım özellikleriyle dahili NFC’ye sahip. Yalnızca dokunarak tüm sınıfın tabletleri dakikalar içerisinde kurulabilir. Eğitim ortamları için tasarlanan Acer Iconia Tab 10 okul ve sınıflarda yoğun kullanıma karşı dayanıklı. Güçlendirilmiş ön çerçevesi eğilmeye ve bükülmeye dirençli ve arka kapağı sertliği arttırmak için %25 talk içeriyor. Ayrıca, kayma önleyici dokulu kaplaması rahatça tutulabiliyor ve öğrencilerin tableti sıkı biçimde kavrayabilmelerine yardımcı oluyor.

Corning Gorilla Glass 4 ekran
Hasar ve çiziklere dirençli Corning Gorilla Glass 4 sayesinde 10.1 inç ekran oldukça dayanıklı. Parmak izi önleyici kaplama ekranı temiz tutuyor ve lekeleri azaltıyor. 10.1 inç 1920 x 1200 piksel çözünürlüklü Full HD ekran gün ışığında daha parlak görseller ve daha iyi görünürlük için Zero Air Gap teknolojisine sahip.

Yalnızca 540 gram ağırlığında ve yalnızca 260 x 176 x 9.7 mm boyutlarında olan Acer Iconia Tab 10 tablet bilgisayar 2mm daha ince bir ekran kalemiyle yazı, çizim ve oluşturma uygulamalarına izin veriyor.

Acer Iconia Tab 10 tablet fiyatı
Acer Iconia Tab 10 tblet bilgisayar 299 euro başlangıç fiyatıyla satışa sunuluyor. Acer Iconia Tab 10 tablet aksesuvarları arasında ekran kalemi, koruyucu film, çarpma koruması, koruma kabı ve kablosuz klavye yuvası bulunuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir