Tabletler

Acer Iconia One 8 tablet bilgisayar

Acer Iconia One 8 tabletAcer Precision Plus teknolojisine sahip Acer Iconia One 8 tablet bilgisayar son derece düzgün bir dokunma ve yazma deneyimi sunuyor.  Ekranın gelişmiş hassasiyeti opsiyonel Acer Accurate ekran kalemi ile yazı yazma ve çizimler için cihazı ideal kılarken, Acer Iconia dokunmatik araçları dokunma hareketleri ve hızlı erişim simgeleriyle görevleri kolaylaştırıyor.

Acer Iconia One 8 özellikleri
Zero Air Gap ve IPS teknolojilerine sahip 8 inç HD ekranına ek olarak, güçlü bir Intel Atom dört çekirdekli işlemci, 16GB veya 32GB bellek ve en yeni sürüm Android 5.0 Lollipop bu cihazı verimlilik görevleri, videolar ve oyunlar için fazlasıyla güçlü yapıyor.

Iconia One 8Yalnızca 355 gram ağırlığında ve 9,5 mm kalınlığında olan Iconia One 8 tablet bilgisayarın Acer Accurate Ekran Kalemi yazım ve çizimi çok kolaylaştırıyor. Iconia One 8 B1-820 tüm gün kullanım için 8,5 saate kadar pil ömrü sunuyor.  Ek olarak, geliştirilmiş kullanıcı arayüzü gerçekçi ışıklandırma ve gölgelerle daha hassas ve renkli bir tasarıma sahipken, bilinen görsel öğeler yine de korunuyor.  Geliştirilmiş bir bildirim sistemi mesajların ne zaman ve nasıl alınacağını kontrol etmek için yeni yöntemler sağlıyor.

8 megapiksel geniş açılı kamera
Yeni Iconia One 8 bir 3MP ön kamera ve 5MP arka kamera barındırıyor; arka kamera ayrıca 88 derecelik geniş açılar yakalayarak fotoğraflara daha fazla kişi ve ortamın dahil edilmesini destekliyor.

Iconia One 8 fiyatı
Acer Iconia One 8 tablet bilgisayar 179 euro fiyatla satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir