Aksesuvarlar

Akıllı telefonlar için Tunçmatik Powerbank şarj cihazı

Tunçmatik Powerbank şarj cihazıTunçmatik, Minicharge 2000 modeli ile neredeyse her gün yaşadığınız şarj sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyor. Tunçmatik Minicharge 2000, depolanmış enerjiyi kullanarak mobil cihazlarınızı dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde şarj edebilmenin rahatlığını sunuyor.

Tunçmatik Minicharge 2000 2000mAh’lık Li-ion bataryası ile 1-2 saat arasında şarj edebiliyor. Siyah, beyaz, turuncu, kırmızı, mavi ve yeşil olmak üzere 6 farklı renk seçeneği bulunan kompakt tasarımlı ürün pil şarj durumunu gösteren 4 adet mavi LED’e sahip. Tunçmatik Powerbank şarj çözümü ayrıca sahip olduğu aşırı akım, aşırı voltaj, düşük voltaj, aşırı sıcaklık ve kısa devre koruma özellikleri ile hem kendisini hem de değerli mobil cihazlarınızı koruma altına alıyor.

Tunçmatik Minicharge 2000 Powerbank fiyatı
Minicharge 2000 Powerbank, Türkiye’nin önde gelen; bilişim dağıtıcıları, teknoloji mağazaları ve yapı marketlerinde 35,00 TL (KDV Dahil) fiyatla satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir