Aksesuvarlar

Omate Lutetia kadınlar için akıllı saat

Omate’nın kadın kullanıcılara yönelik Lutetia modeli normal teknik görününtülü bir akıllı saatten ziyade lüks bir mücevher görünümüyle dikkat çekiyor.

Kadınlar için akıllı saat

Kadınlar tarafından kadınlar için üretilmiş akıllı saat
Omate Lutetia kadınlar için akıllı saatin en önemli özelliği ise tasarımından erkekler için Omate X akıllı saattin birebir aynısı mühendisliğine kadar tüm üretim kademelerinin kadınlar tarafından yapılmış olması.

Omate Lutetia

Kadınlar tarafından kadın kullanıcılar için tasarlanıp üretilen Omate Lutetia akıllı saat MediaTek Aster MT2502 SoC ARM7 işlemcisi ile hem Android hem iOS işletim sistemli akıllı telefonlarla kullanılarak gelen aramalar, sosyal ağ bildirimleri, mesajlar ve hatırlatmalar gibi pek çok bildirimi görebilme imkanı sunuyor.

Omate Lutetia akıllı saat

Omate Lutetia akıllı saat fiyatı
Gümüş, altın sarısı ve kırmızı altın renk seçenekleri ile aralık ayından itiabren satışa sunulacak olan Omate Lutetia akıllı saatlerin ekranı safir katman ile koruma altına alınmış. Omate Lutetia akıllı saatin satış fiyatı ise 169 USD.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir