Telefon Uygulamaları

Microsoft Excel Klavye Uygulaması

Microsoft Excel Klavye Uygulaması

Android tablet ve telefonlarınızda mesaj oluşturur ya da hesap tablolarınızda çalışırken klavye kullandığınızda alfabe harfleri ile numaralar arasında geçiş yapmaktan bıktıysanız Microsoft’un Excel Klavye Uygulaması tam size göre.

Google Play üzerinden kullanıcıların beğenisine sunulan Microsoft Excel Klavye Uygulaması Android 4.0 ve üzeri işletim sistemine sahip cihazlarda çalışıyor. Şu an için sadece Amerikalı kullanıcıların yararlanabildiği Microsoft Excel Klavye Uygulamasında otomatik düzeltme ve jestlerle metin girişi özellikleri desteğinde sadece İngilizce karakterler kullanılabiliyor.

Orijinal ismi “Keyboard for Excel” olan klavye uygulaması isminden de anlaşılacağı üzere Excel kullanıcılarına yönelik olarak geliştirilmiş. Excel Klavye Uygulamasında fiziksel bir klavye gibi sağ tarafta ayrı bir nümerik tuş takımının yanı sıra Microsoft Excel işlemlerine hızlı erişim öğeleri öne çıkarılmış. Microsoft Excel Klavye Uygulaması istendiği takdirde Microsoft Excel dışında diğer Android uygulamalarında da rahatlıkla kullanılabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 20

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir