Telefon Uygulamaları

TaxiBUL uygulaması

TaxiBUL, “En çabuk, en kolay” sloganıyla Türkiye pazarına giren ikinci taksi çağırma uygulaması olarak hayatına başladı.

TaxiBUL telefon uygulaması

TaxiBUL uygulama özellikleri
TaxiBUL, dışarıda taksi beklemeye son veriyor ve çevrede bulunan taksileri tek dokunuşla çağırmanızı sağlıyor. Yapılan yolculuklar sonucunda  taksi bilgilerinin kaydedilmesi özelliğiyle de güvenli yolculuk yapma imkanı veriliyor. TaxiBUL uygulamasını tüm kullanıcılar ve taksiciler ücretsiz olarak kullanabiliyor.

TaxiBUL ile rezervasyon sırasında taksiye not da göndererek konum hakkında detaylı bilgi verilebiliyor. Ayrıca profil ayarlarından kişisel bilgilerinin görünürlüğü de açık ya da kapalı hale getirilebiliyor. Taksiler için ise hiçbir ücret ve komisyon talep etmeyen TaxiBUL uygulamasını şoförler Android cihazlarına indirip uygulama içerisinden ön kayıt talebi göndererek sisteme kolayca başvurabiliyorlar.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 20

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir