Aksesuvarlar

Philips GoGEAR Azure MP3 çalar

Philips GoGEAR Azure

Philips, yeni seri mobil medya oynatıcısı GoGEAR Azure’u kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bluetooth desteği ile kablosuz özgürlüğü de beraberinde sunan yeni Azure, zengin format desteği ile de ilgi çekici.

En güncel ses sıkıştırma teknolojisiyle, mükemmel ses kalitesini, kablosuz ses bağlantıları için Bluetooth özgürlüğü ile birleştiren Azure, uzun süreli pil ömrüyle de kullanıcı dostu.
Philips’in birçok medya oynatıcısında desteklenen Songbird özelliği ile müziğin sınırsız dünyasını keşfederek, cihazınızı senkronize edebileceksiniz. FullSound teknolojisiyle MP3 formatındaki müzikleri daha yüksek kalite ile dinlemenizi sağlayan GoGEAR Azure, APE, FLAC, MP3 ve WMA format seçeneklerine sahip.

RDS destekli ve 30 hafızalı FM radyo alıcısıyla radyo keyfini doyasıya yaşarken, 2,2 inç’lik renkli ekranla da video ve fotoğraf keyfini de cebinize taşıyabilirsiniz. 35 saat müzik, 6 saat video oynatabilme süresiyle sizi yarı yolda bırakmayan GoGEAR Azure, kullanışlı arayüzüyle de kolay kullanım sunuyor.

Philips’in yeni 4 GB bellek kapasitesine sahip SA5AZU04WF model kodlu MP4 oynatıcısı GoGEAR Azure, 199,90 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir