Aksesuvarlar

Embrace akıllı saat epilepsi krizini haber veriyor

Embrace akıllı saat

Piyasada mevcut akıllı saatler arasında sadece görünümü ile öne çıkan modeller olduğu kadar kullanıcının sağlığını takip ederek ciddi işlemler yapan saatler de mevcut. Indiegogo’nun uzun yılların deneyimlerini ince, hafif ve çekici bir tasarımda sunduğu yeni projesi Embrace akıllı saat stres seviyesini ölçüp kullanıcının aktivitelerini takip ederek epilepsi krizlerini önleyebiliyor.

Epilepsi krizini ölçen akıllı saat

Epilepsi krizini ölçen Embrace akıllı saat
Uyku düzeninizi ve faaliyetlerinizi takip eden Embrace akıllı saatin standart modellere kıyasla öne çıkan özelliği saati takan kişinin stres seviyesini ölçerek muhtemel bir epilepsi krizini haber verebiliyor olması.

Embrace akıllı saat deriye verdiği küçük miktarlardaki nem aracılığıyla kullanıcının EDA elektrodermal aktivitelerini takip ediyor. Kişinin stres seviyesini de sürekli ölçen Embrace akıllı saat elde ettiği değerleri analiz ederek olabilecek bir epilepsi krizini önceden haber verebiliyor.

Indiegogo üzerinden, bir alana ihtiyacı olan bir hasta için bir tane de bedava kampanyasıyla satışa sunulmuş olan Embrace akıllı saatin fiyatı 190 USD.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

1 Yorum

  1. Gokce says:

    Embrace akıllı epilepsi saati nerden satın alınabilir fiyatı nedir?

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir