Cep Telefonları

Samsung REX cep telefonları

Samsung REX telefonlar

Samsung, akıllı kullanım özellikleri ve cihaz yeteneklerini bir araya getiren tamamen yeni tasarım olarak geliştirdiği REX akıllı cep telefonu ürün serisini tanıttı. Yeni Samsung REX telefon serisi REX 90, REX 80, REX 70 ve REX 60 modellerinden oluşuyor.

Samsung REX cep

Gelişmiş fonksiyonellikleri ve sezgisel kullanım özelliklerine sahip olan Samsung REX cep telefonları QVGA çözünürlüklü dokunmatik ekranları ve Touchwiz kullanıcı arayüzleri ile kullanıcıların beklentilerini eksiksiz bir şekilde karşılıyor.

Samsung REX telefonlar

Çift SIM kartlı Samsung REX cep telefonları

İş yaşamları ile özel yaşamlarını cep telefonlarında birbirine karıştırmak istemeyen telefonseverler Samsung’un iki SIM kartı destekleyen çift hatlı REX cep telefonları ile iki ayrı telefon hattını tek bir telefon cihazında diledikleri gibi kullanabiliyorlar. Samsung REX telefonların “Dual SIM Always On” özelliği telefon sahiplerinin gelen hiçbir mesaj ve çağrıyı kaçırmamalarını sağlıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir