Fotoğraf Makineleri

Canon EOS R3 Full Frame aynasız fotoğraf makinesi

Canon’un Full Frame aynasız dijital fotoğraf makineleri ürün serisinin yeni amiral gemisi Canon EOS R3. EOS R Serisinin ilk modeli 2018 senesinde karşımıza çıkmıştı. Yeni EOS R3 üretici firmanın kendi görüntü sensörü, hızlı otomatik netleme performansı ve dahili görüntü sabitleme sisteminin yanı sıra 6K RAW video çekim özelliği ile öne çıkıyor.

EOS Serisinin yeni üyesi 24.1 megapiksel çözünürlüklü Full Frame (36 x 24-mm) arkadan aydınlatmalı CMOS görüntü sensörüne ve Canon’a özgü Digic X görüntü işlemciye sahip. Yeni Canon EOS R3 dijital fotoğraf makinesi ISO 100 – 102,400 ışık hassasiyet değerleri arasında çekim yapabiliyor. Bu değerler kullanıcı istediği takdirde ISO 50 ve ISO 204,800 seviyelerine kadar indirilip çıkartılabiliyor.

Saniyede 12 kare art arda çekim yapabilen yeni EOS R3 5 eksenli görüntü sabitleme sistemi sayesinde sekiz adıma kadar sarsıntı giderme imkanı tanıyor. Profesyonel seviye kullanıcılar için RAW/C-RAW ve JPEG/HEIF formatlarda çekim olanağı sağlayan yeni Canon EOS R3 aynasız dijital fotoğraf makinesinde sRGB ve Adobe RGB renk seçenekleri de mevcut.

En dikkat çeken özelliklerinin başında saniyede 60 kare hızında 6K RAW video çekim bulunan Canon EOS R3 fotoğraf makinesinde 802.11n çift bant Wi-Fi ve uzaktan kumanda için Bluetooth 5.0 ile kablosuz dosya aktarma fonksiyonları da mevcut. Canon EOS R3 modeli Kasım ayından itibaren 5,999.99 USD satış fiyatı ile fotoğrafseverlerin beğenisine sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir