Aksesuvarlar

DJI OM 5 akıllı telefon sabitleyici

DJI OM 5 telefon sabitleyici

Avuç içine sığan boyutuyla ultra hafifliği, birkaç dokunuşla ultra sabitleme özelliği ve içerikleri görsel olarak zenginleştiren fonksiyonlarıyla DJI OM 5, amatör ya da profesyonel tüm içerik üreticilerinin vazgeçilmezi olmaya aday. En canlı, en renkli ve çok yönlü yemek, gezi, tanıtım içerikleri ya da spor odaklı performans paylaşımları için teknolojik olarak geliştirilmiş gimbal DJI OM 5 modeli ülkemizde satışa sunuldu.

Akıllı telefon sabitleyici

DJI, kullanıcıların akıllı telefon içerik oluşturmalarını zahmetsizce geliştirmelerine yardımcı olmak için güçlü olduğu kadar kullanımı da kolay bir çözüm olan DJI OM 5’i kullanıcıların beğenisine sundu. Popüler Osmo Mobile serisine en son eklenen DJI OM 5 akıllı telefon sabitleyici, yeni bir telefon tutucu ve yerleşik bir uzatma çubuğuyla tamamlanmış kompakt tasarım ile yükseltildi.

Geleneksel bir akıllı telefon sabitleyicinin olanaklarını aşan DJI OM 5, DJI’nin endüstri lideri 3 eksenli sabitleme teknolojisine, yepyeni bir ShotGuides özelliğine ve geliştirilmiş ActiveTrack 4.0’a sahip. Günbatımı Beyazı ve gri olmak üzere iki yeni göz alıcı renkte sunulan DJI OM 5, kullanıcıların yalnızca birkaç dokunuşla ultra sabit, benzersiz video içeriği yakalamasına yardımcı oluyor. Yürüyüşte, koşuda ya da hızlı bir araç içinde olun kolayca en sabit görüntü OM 5 ile yakalanabiliyor.

DJI’nin ikonik katlanabilir tasarımına sahip OM 5, DJI’nin yüksek kaliteli 3 eksenli gimbal teknolojisini, selefinden üçte bir daha küçük olan taşınabilir ve kompakt bir gövdede bir araya getiriyor. İster bir yolculuğa çıkın, ister arkadaşlarınızla veya ailenizle görüntülü görüşme yapın, ister günlük aktivitelerinizin vloglarını çekin, DJI OM 5 hayatın tüm maceraları için mükemmel bir arkadaş.

Katlandığında avuç içi boyutunda olan DJI OM 5, akıllı telefonun kasasının üzerinden geçen, daha iyi koruma sağlayan ve öncekinden daha fazla akıllı telefon modeliyle uyumlu yeni tasarlanmış bir telefon tutucuya sahip. DJI OM 5, içerik oluşturma için dinamik açılar ve çekim olanakları sağlayan yenilikçi bir dahili uzatma çubuğu da sunuyor. Gövdesine eklenen fazladan bir buton ile, kullanıcılar DJI OM 5’in temel özelliklerine ve işlevlerine daha kolay erişebiliyor ve bunları kontrol edebiliyor.

Yürüme ve spor senaryolarını tam olarak destekleyen ve içeriği bir sonraki seviyeye taşımaya yardımcı olan DJI’nin ünlü 3 eksenli sabitleme teknolojisinin yardımıyla zorlayıcı anları daha akıcı bir şekilde yakalamak mümkün. Videografide yeni olanlar için, 30 sete kadar önceden ayarlanmış çekim eğitimi sağlayan ve tek bir parlak videoda otomatik düzenlemeyi destekleyen yeni ShotGuides özelliği oldukça güvenilir. Yeni güncellenen ActiveTrack 4.0, artık 5 m/s’de 3x’e kadar yakınlaştırmayı destekliyor ve hareket halindeyken bile karenin merkezindeki konuyu hassas bir şekilde tanımlıyor ve sabit bir şekilde takip ediyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir