Monitörler

Samsung’tan televizyon boyutlarında 4K akıllı monitör

Samsung 4K akıllı monitörSamsung Smart Monitor serisini geçtiğimiz sene tanıtmıştı. Bu ürün serisi akıllı televizyon tarzında eğlence ile mobil bağlantı ve uzaktan kumanda ofis özellikleri Hepsi-Bir-Arada monitör şeklinde kullanıcıya sunuyor. Serinin en büyük modeli 32 inç ölçülerindeydi. Samsung bu seriye 43 inç büyüklüğünde 4K versiyonu ekleyerek televizyon boyutlarında monitör keyfini kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Samsung 43 inç 4K monitörYeni Samsung Smart Monitor modeli, Tizen 3.5 işletim sistemine sahip. Bu sistem sayesinde monitörde Netflix, Prime, HBO ve YouTube gibi dahili uygulamalar herhangi bir bilgisayar bağlantısına gerek kalmadan kolaylıkla kullanılabiliyor.

Ayrıca Samsung 43 inç monitörde Microsoft Office 365 uygulamalarını kullanmak da mümkün. Ofis uygulamaları bilgisayara gerek kalmadan kullanılabiliyor. Böylelikle Bluetooth klavye ve fare ile monitörü bir bilgisayar gibi kullanabiliyorsunuz.

4K akıllı monitör4K özellikli bu model dahil hoparlörleri, HDR10 yetenekleri, ince çerçevesi, USB Type-C girişi ve geri dönüşümlü malzemeden üretilmiş güneş enerjili kumandası ile dikkat çekiyor. Monitörde ayrıca bir VA paneli ile iki adet HDMI girişi bulunuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir