Cep Telefonları

Çift Hatlı cep telefonu Nokia Asha 310

Nokia Asha 310

Nokia WiFi kablosuz bağlantı özelliğine sahip çift SIM kartlı yeni cep telefonunu duyurdu. 3 inç / 7.6 mc büyüklüğünde çizilmeye dayanıklı kapasitif dokunmatik özellikli ekrana sahip olan Nokia Asha 310 akıllı telefon özel tasarım çizgileri ile öne çıkıyor. Çift hatlı Nokia Asha 310 cep telefonu 2 megapiksellik dijital kameraya, 4 GB kapasiteli dahili belleğe ve 32 GB microSD hafıza kartı desteğine sahip.

Çift SIM kartı ile ile iki hattı bir arada kullanma imkanı ve Wi-Fi kablosuz bağlantı özelliğini tek bir cihazda telefonseverlere sunan Nokia Asha 310 akıllı telefon Nokia’ya özgü Easy Swap SIM teknolojisi sayesinde bataryanın altındaki SIM kartını çıkartmaya gerek kalmadan harici SIM kartı yuvası aracılığıyla ikinci bir hattı ekleyerek kullanabilme imkanı veriyor.

Easy Swap özelliği beş farklı SIM kartın bilgilerini ve profilleri ayrı ayrı muhafaza ederek farklı kullanıcıların verileri birbirine karıştırmadan aynı cihazı kullanabilmelerini sağlıyor. Wi-Fi kablosuz bağlantı özelliğinin yer verildiği Nokia Asha 310 akıllı telefon kullanıcıların YouTube gibi internet sitelerinden indirirken video izleyebilmelerine ve Nokia Store mağazasından 40 adet ücretsiz Electronic Arts oyunu indirerek mobil oyun oynayabilmelerine de olanak tanıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir