Cep Telefonları

Yaşlılar için normal telefon ve akıllı telefon seçenekleri

Yaşı ilerlemiş kullanıcılar için bir cep telefonu almak istediğiniz zaman doğru seçimi yapmak için pek çok faktörü de hesaba katmanız gerekiyor. Anne babanız, büyük anne veya büyük babanız, nineniz veya dedeniz için bir cep telefonu almak istediğinizde bu faktörler önemli hale geliyor.

Kendinize sormanız gereken ilk soru, gerçekten bir akıllı telefona ihtiyaçları var mı veya gerçekten istedikleri model bir akıllı telefon mu? Yaşı ilerlemiş kimi kullanıcılar bir akıllı telefonun sunduğu özellikler aracılığıyla sevdikleriyle ve arkadaşlarıyla sürekli kontakt halinde olmayı severken kimi yaşlı kullanıcılar da cihazı sadece telefon olarak kullanmayı tercih edeceklerdir.

Biz de bu haberimizde çeşitli ihtiyaçlara yönelik farklı modelleri ele alıyoruz.

Yaşlılar İçin En İyi Android Akıllı Cep Telefonları

Jitterbug, cep telefonlarında hem kullanımı ve görmesi kolay arayüzü ile akıllı telefon deneyimi sunan ve hem de acil durum ve tıbbi hizmetlere erişimi kolaylaştıran özellikleri ön plana çıkartan bir marka.

Jitterbug Smart 2 akıllı telefon da bu ve daha fazlası özellikleri sunuyor. 5.5 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan Smart 2 büyük ikonları ve sembolleri ile ekranı görmeyi kolaylaştırıyor. Tek bir liste olarak düzenlenebilen menüsü ile tüm tüm önemli başlıkları bir araya toplayabileceğiniz Jitterbug Smart 2 cep telefonunda tıbbi ve acil servis hizmetlerine anında ulaşabiliyorsunuz.

Jitterbug Smart 2 özellikleri
– 5.5 inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü ekran
– 16GB dahilî bellek (microSD kart ile 32GB’a yükseltilebiliyor)
– 13 megapiksel arka kamera
– 5 megapiksel ön kamera
– 3,000 mAh kapasiteli pil
– 4G LTE bağlantı desteği
– İşitme cihazı ile uyumluluk

4 inç DH ekrana sahip Emporia Smart.2 akıllı telefon özelleştirilmiş Android 6.0 Marshmallow işlerim sistemi ile kullanımı kolay hale getirilmiş bir model. Arka yüzünde bir acil durum butonu olan Emporia Smart.2 bu gibi durumlarda beş farklı telefonu art arda arayarak erişim sunma imkanı veriyor. Bu buton aynı zamanda bir kapak ile kapatılarak kazara tuşa basma ihtimali de ortadan kaldırılıyor.

Emporia Smart.2 akıllı telefon özellikleri
– 5.0 inç büyüklüğünde 1,280 x 720 çözünürlüklü ekran
– 1.3GHz dört çekirdek işlemci
– 2GB RAM bellek
– 16GB dahilî hafıza (microSD kart ile 32GB’a yükseltilebiliyor)
– 8 megapiksel arka kamera
– 2 megapiksel ön kamera
– 2,400 mAh kapasiteli pil
– Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi
– Arka yüzde acil durum tuşu

Büyük tuş yapısı, geliştirilmiş sesi, büyük yazı ve rakamları ve tuş takımı ile Snapfon ezTWO 3G her kesimden yaşlı kullanıcıya hitap ediyor. Tek bir şarj ile 5 saate varan konuşma süresi sunan Snapfon ezTWO 3G cep telefonu 120 saat bekleme süresine sahip.

JitterBug sadece akıllı telefon modelleri üreten bir marka değil, firma aynı zamanda daha geleneksel düşünen yaşlı kullanıcılara yönelik cep telefonları da sunuyor. Büyük tuşlara sahip olan JitterBug Flip cep telefonunda kullanıcı dostu bir arayüze de yer verilmiş. JitterBug Flip cep telefonu ile sadece konuşma yapabiliyor ve mesajlaşabiliyorsunuz.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir