Sağlıklı Yaşam

Nike’tan yaralanmaları azaltan spor ayakkabı

Nike’ın en son model koşu ayakkabısı yaralanmaları yüzde 52 oranında azaltıyor. Koşucuların en çok karşılaştıkları sorunların başında gelen koşu esnasındaki yaralanmalar koşucuların kariyerlerin bitirecek derecede ciddi bir sorun oluşturuyor.

Nike’ın React ürün ailesinin bir üyesi olan React Infinity Run model koşu ayakkabısı sahip olduğu orta taban tasarımı gibi etkileyici özellikler sayesinde bu faydayı sağlıyor. React Infinity Run koşu ayakkabısı tabanında yüzde 24 oranında daha fazla hafif köpük içeriyor.

Nike React Infinity Run koşu ayakkabısının düz orta taban kısmı ile 9mm derinliğe sahip topuk ve yastık kısmı 600 mile varan bir kullanım süresi sağlıyor. Topuk kısmı daha doğru bir ön açkı sunarken ayakkabı sahibinin daha rahat bir koşu yapmasını sağlıyor.

Kauçuk malzemeden üretilen dokulu taban adım atma etkinliği getiriyor. Güçlendirilmiş sentetik malzeme topuğu korurken denge sağlıyor. Ürün çeşitli renk seçenekleri ile farklı kullanıcı beğenilerine de hitap ediyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 3

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir