Aksesuvarlar

Klasik fotoğraf filmleri ve slaytlar için Kodak mobil tarayıcı

Eski tarz 35mm fotoğraf negatiflerinizi veya slaytlarınızı dijital ortama aktarmak istiyorsanız Kodak siz son derece pratik bir çözüm sunuyor. Sadece 40 USD fiyat etiketine sahip olan Kodak film tarayıcı akıllı telefonunuz ve bir çift pil ile görüntülerin izi dijital hale getiriyor.

Kodak mobil film tarayıcı, akıllı telefonunuzu koyacağınız ve karton malzemeden üretilmiş bir stand ile 35mm film veya slaytlarınızı yerleştireceğiniz LED ışıkla aydınlatma sağlanan bir yuvadan oluşuyor.

Bu tasarım, iOS ve Android seçenekli akıllı telefon uygulaması eşliğinde telefonun kamerası aracılığıyla film ve slaytları dijital hale getirmenizi sağlıyor. İşin büyük kısmı akıllı telefon uygulaması üzerinden gerçekleştiriliyor. Bu uygulamada Renkli Negatif, Renkli Pozitif ve Siyah Beyaz Negatif seçenekleri mevcut.

Yuvaya yerleştirilen orijinal film ya da slaytın akıllı telefon ile çekilen fotoğrafı üzerinde uygulama aracılığıyla pozlama, kontrast ve çeşitli diğer görüntü ayarları düzenlenerek işlemler gerçekleştiriliyor. Ve sonuçta film veya slaytın dijital hali elde ediliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir