Aksesuvarlar

Z kuşağı için tak-çıkar emoji tuşlu Logitech kablosuz klavye

Emoji tuşlu Logitech klavyeLogitech’in Z kuşağı kullanıcılar için tasarladığı Pop Keys değiştirilebilir emoji tuşları sunan ilk mekanik kablosuz klavye olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Genç nesle hitap eden göz alıcı renklere sahip Logitech Pop Keys klavyenin mekanik emoji tuşları değiştirilebiliyor ve isteğe göre programlanabiliyor.

Üç farklı göz alıcı renk seçeneği ile gelen Logitech Pop Keys kablosuz klavye 2 adet AA pil içe çalışıyor. Emoji tuşlu Logitech klavyenin sağ tarafında 5 farklı emoji tuşu bulunuyor. Klavye en popüler emojileri içeren sekiz farklı tuş ile birlikte geliyor ve özel emoji menüsü üzerinden de farklı emojiler elde edilmesi sağlanıyor.

Emoji tuşlu klavyeAndroid, iOS, Windows ve MAc gibi değişik sistemlerle rahatlıkla ve sorunsuz biçimde kullanılabilen Logitech Pop Keys klavye Bluetooth üzerinden bağlanıyor.

Emoji klavye

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir