Sağlıklı Yaşam

LG iç mekan akıllı bahçe sistemi ile sebzenizi evinizde üretin

LG Tiiun akıllı bahçe sistemiLG’nin yeni akıllı sistemi Tiiun oturma odasında sebzenizi yetiştirmenize imkan veriyor. Küçük bir buz dolabı boyutlarındaki Tiiun Kore’de halihazırda satışa sunulmuş durumda. İçerisinde iki adet raf üzerinde sebze üretme imkanı veren Tiiun’de altı adet ünite bulunuyor.

Akıllı bahçe sistemiİç sıcaklığı otomatik olarak kontrol edilen Tiiun sebze üretme cihazında zamanlanmış LED aydınlatma doğal büyüme koşulları sunarken ayarlanmış hava akışı da optimum büyüme olanağı veriyor. Tiiun sahibi kullanıcılar dört ile altı hafta arasında ürün alabiliyorlar.

LG akıllı bahçe sistemiLG Tiiun sebze üretim cihazında ışıklandırma, ortam sıcaklığı, hava akımı ve sulama işlevleri otomatik olarak gerçekleştirilerek olabilecek en iyi koşullar sağlanıyor. Ayrıca cihazın takibi LG ThinQ mobil uygulama üzerinden kolaylıkla yapılabiliyor. Uygulama cihazda su bittiğinde kullanıcıyı bilgilendirdiği gibi gün içerisinde sekiz kereye kadar sulama programı yapılabilmesini sağlıyor.

LG Tiiun akıllı sebze üretme sistemi LG ana satış sayfasında 1.250 USD fiyatla satışta. LG Tiiun geçtiğimiz ay içerisinde Consumer Technology Association tarafından İnovasyon Ödülü’ne layık görülmüştü.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 3

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir