Sağlıklı Yaşam

Ekran etkilerini gideren göz maskesi

Hayatımızda ekranlar artık kaçınılmaz bir hale gelmiş durumda. Nereye giderseniz gidin, nerede olursanız olun neredeyse her zaman bir ekran ile karşılaşıyorsunuz. Karşımızda olmadığında ise, cebimizde veya çantamızda mutlaka bir telefon ya da tablet veya dizüstü bilgisayar taşıyoruz.

Ve artık hepimiz ekran karşısında uzun zaman geçirmenin kötü etkilerini olduğunu biliyoruz. Uyku bozukluğu, halsizlik ve göz pınarı kuruluğu gibi kötü etkiler bunlar arasında yer alıyor. Böyle durumlarda mavi ışık filtreleri gibi çözümler gündeme geliyor ancak Umay Care tasarımcıları daha iyi bir çözüm geliştirmişler.

Göz maskesi şeklinde tasarlanmış olan Umay Rest isimli ürün termo teknoloji aracılığıyla gözleri rahatlatıyor. Uzun süreli ekran kullanım etkilerini giderme iddiası ile tasarlanan Umay Rest göz maskesi, kullanıcı gözlerini her kırptığında az miktarda salgıladığı solüsyon ile gözleri rahatlatıyor.

Umay Rest göz maskesi sadece kuru gözleri rahatlatmakla kalmıyor aynı zamanda göz kapaklarına da ferahlık veriyor. Hafif titreşimler de uygulayabilen göz maskesi sayesinde ekran karşısında yorulan gözler pratik bir şekilde rahatlıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 3

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir