Aksesuvarlar

Yapılacaklar listenizi bilgisayarınızın faresinden takip edin

Günümüzün yoğun iş ve özel yaşamında yapılacaklar listeleri hepimizin vaz geçilmezleri arasında yer alıyor. Bu listeleri kağıt notlar, ajandalar, dijital ekranlar, telefonlar ve benzeri bir çok seçenek üzerinden takip etmek mümkün.

Kullanım kolaylığı ve etkinlik göz önünde tutularak tasarlanan BizyMouse bilgisayar faresi kullanıcıların yapılacaklar listelerini programlar ve farklı cihazlar uğraşmadan takip edebilmelerine olanak tanıyor. BizyMouse ile yapılacaklar listesi ve görevler fare üzerindeki ekranda görüntüleniyor.

BizyMouse bilgisayar faresinin dokunmatik ekranı sürekli Wi-Fi üzerinden güncellediği içeriği görüntüleyerek kullanıcıyı bilgilendiriyor. Düşük enerji harcayan yansıma engelleyici özellikli fare ekranı kullanıcılara pratik bir çözüm sunuyor.

BizyMouse bilgisayar faresi sadece bu ekrana değil aynı zamanda 20 derece açıya sahip tasarımı ile eli yormayan organik bir kullanıcı deneyimi de sağlıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir