Aksesuvarlar

Acer sanal tasma kayışı ile her yerde köpeğinize göz kulak olun

IFA 2017 Fuarı, Berlin – GPS, AGPS, Wi-Fi, ve 3G gibi karışık konumlandırma teknolojileri aracılığıyla, Pawbo WagTag evcil hayvan sahiplerine köpeklerinin nerede olduğunu tam olarak bilmelerini sağlayarak içlerinin rahat olmasını sağlıyor.

Cihaz yeniden şarj edilmesi gerekene kadar tasmada günlerce dayanabilen enerji tasarruflu izleme tekniklerinden yararlanıyor. Coğrafi konum duvarı teknolojisi, sahiplerin güvenli alanlar oluşturabilmelerine ve köpekleri bir güvenli alana girdiklerinde veya alandan çıktıklarında bildirim almalarını sağlıyor.

Ek olarak, WagTag köpek yürüyüşe çıkarıldığında çok uzaklaşması halinde sahibini uyaran dinamik bir sanal tasma kayışı özelliğine sahip.

Pawbo WagTag ayrıca alışılmamış havlama tespit edildiğinde bildirim göndererek ses kaydı açan ve sahiplerin neler olup bittiğini duyabilmelerine izin veren benzersiz bir havlama tespit özelliği barındırıyor.

Ek sensörler ise ani darbeleri ve ortam sıcaklığını tespit ederek sahiplerin köpeklerinin güvende olduğunu bilmelerini sağlıyor. Arkadaşlar ve aile üyeleri, hayvan sahiplerine aynı bildirimleri sahiplerin de aldığı uzaktan ‘otur’ özelliği aracılığıyla yardımcı olabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir