Video Kameralar

Acer Holo360 ve Vision360 kameralar

IFA 2017 Fuarı, Berlin – Acer, kullanıcıların yalnızca tek bir cihazla anı yakalamalarını, görüntülemelerini, düzenlemelerini ve paylaşmalarını sağlayan hepsi bir arada kamera Holo360 ve eğlenceli sürüş deneyimleri için tasarlanan bulut bağlantılı araç içi kamerası Vision360 ile iki yeni LTE bağlantılı kamerasını tanıttı.

Acer Holo360, Qualcomm Snapdragon 625 mobil işlemcili Qualcomm Bağlantılı Kamera Platformu ile çalışıyor. Videoları gerçek zamanlı olarak birleştirme, entegre LTE bağlantısı ve çalışma için 3 inç dokunmatik ekranın güçlerini bir araya getiren Acer Holo360, 360-derece videoları canlı yayınlamak için hepsi bir arada bir çözüm.

ImmerVision sertifikalı panomorf optikler bozulma olmadan görüntü alanı boyunca tutarlı yüksek çözünürlüklü görüntüler yakalarken, Holo360’ın 6.9K çözünürlükte fotoğraflar ve 4K videolar sunabilmesini sağlıyor. Kullanıcılar aynı zamanda bir sanal gerçeklik başlığıyla yakalanan anları yeniden yaşayabilir ve kendilerini zaman ve mekan boyunca anılarına kaptırabiliyorlar.

Holo360 kullanıcıların 360 derece fotoğraflarını ve videolarını tercih ettikleri sosyal ağlarda doğrudan paylaşabilmelerini sağlayan Android 7.1 ile çalışıyor ve ayrıca videolarını bir akıllı telefon veya bilgisayar ile eşleştirmeden veya senkronize etmeden doğrudan cihaz üzerinden izleyebilmelerine izin veriyor.

360 derece kapsama sağlamak için birlikte çalışan iki ultra yüksek kaliteli kamera ile Acer Vision360 kullanıcının otomobilinin etrafındaki her açının tümüyle canlı, 4K kalitesinde videoya kaydedilmesini garanti ediyor.

Sürüş sırasında aracın kaza yapması halinde, kazanın olduğu yerin GPS koordinatlarını da kapsayan bir kayıt tetiklenir ve yalnızca cihazın dahili kamerasındaki güvenli bir alana kaydedilmekle kalmıyor, aynı zamanda delillerin korunması için buluta yükleniyor.

Güvenlik için, Vision360 ön cama sürücünün gözleri ile hizalı olarak monte ediliyor ve ve mevcut hızı da görüntülüyor.

Vision360’ın bulut bağlantılı hizmeti aracılığıyla, park halindeyken araca gelen darbeler cihazın bir video çekmesini etkinleştiriyor, kullanıcının akıllı telefonuna bir bildirim gönderiliyor ve video buluta yükleniyor.

Vision360 ayrıca kullanıcıların içlerinin rahat olması için talep üzerine uzaktan görüntüleme ve cihazdan konum takibi sağlıyor. Biraz da eğlence için, kullanıcılar aileleriyle çıktıkları anları ve yolculukları kaliteli bir şekilde kameraya kaydedebilir ve sürücü koltuğundaki deneyimleri bir sanal gerçeklik başlığıyla yeniden izleyebilirler.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir