Dizüstü Bilgisayarlar

Acer Switch 7 Black Edition 2’si 1 arada dizüstü

IFA 2017 Fuarı, Berlin – Acer Switch 7 Black Edition Acer’ın yenilikçi İkili LiquidLoop teknolojisi fansız soğutma sistemi tarafından mümkün kılınan ayrık grafiklerle donatılmış dünyanın ilk fansız 2’si 1 arada dizüstü bilgisayarı. Güçlü bir 8. nesil Intel Core i7 işlemci ve NVIDIA GeForce MX150 grafikler ile yoğun görevler, yaratıcı üretim ve içerik aktarımı içinde ideal.

Mobilite düşünülerek tasarlanan yeni Switch 7 Black Edition son derece çok yönlü. Klavye takılı olarak ağırlığı 1.15 kg’dan az olan Switch 7 Black Edition’ın ince ve hafif tasarımı sağlamlık ve güzel bir dokunuş hissi veren, dayanıklı bir fırçalanmış alüminyum gövde içeriyor.

Switch 7 Black Edition, kapaklı bir dizüstü bilgisayarda tek elle açmak ve ayarlamak kadar kolay çalışma sağlayarak Acer’ın otomatik olarak toplanabilen ve otomatik olarak açılabilen patentli standı Acer AutoStand barındıran ilk ürünü.

2256 x 1504 çözünürlüğe sahip geniş bir 13.5 inç IPS ekran barındıran Switch 7 Black Edition geniş görüntüleme açılarından canlı görsel deneyimler sunuyor. Switch’in son reenkarnasyonu 4096 seviye basınç hassasiyetine sahip ve açıyı, genişliği veya darbe gölgesini kontrol etmek için kalem eğimine sahip Wacom EMR teknolojili ekran kalemi.

Windows Hello’yu destekleyen Swift 7 Black Edition, kullanıcıların cihazı açmalarına ve tek dokunuşla oturum açmalarına izin veren, POA (Güç Açık Kimlik Doğrulama) ile optik tabanlı cam altı parmak izi sensörüne sahip.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 19

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir