Televizyonlar

Yeni Philips 65 ekran OLED 9 Serisi Televizyonlar

IFA 2017 Fuarı, Berlin – Yeni Philips OLED 9 Serisi Televizyonlar ışık kaynağını her pikselde tamamen kapatabilme özelliği sayesinde sonsuz siyahların tekrar oluşturulmasına olanak tanıyor.

Philips OLED TV, beyazların da zirvesine çıkarak 900 nit’lik görüntü üretebiliyor. Hem siyah hem de beyazın en uç noktalarına kadar ulaşabilmesiyle eşsiz bir kontrast sağlanıyor. Görüntüdeki en parlak ve en karanlık öğeler eşzamanlı olarak ekranda çoğalıyor.

65 Inc (164 Ekran) OLED 9 serisinde kenar aydınlatmasının üzerinde bulunan görüş açısı sayesinde izleyici her açıdan mükemmel bir görüntü izleyebiliyor.

OLED TV’ler geleneksel LED TV’lerden 100 kat daha hızlı tepkime süresi sayesinde görüntüler arasındaki geçiş çok kısa olduğundan hareketli görüntüler olağanüstü keskinliğe ulaşabiliyor.

Ultra HD ve 4K görüntüye sahip olan ürün, P5, resim kalitesini tanımlayan beş değişkenin her birini analiz ediyor, ayrıştırıyor ve tek tek zaman kaybı olmadan ele alıyor. Bunlar; Kaynak Görüntüyü İyileştirme, Keskinlik, Renk, Kontrast ve Hareket.

Panelin çoklu zon düzeyinde çalışan P5 Mükemmel Kontrast sistemi ve Philips’in Micro Dimming Perfect teknolojisi ile entegrasyonu sayesinde kontrast aralığını daha aydınlık ve keskin siyahlarla genişleten panelin olağanüstü kontrastı daha da geliştirildi. Sonuç olarak daha gerçekmiş hissi yaratan derinlik ve detaylara sahip bir görüntü ortaya çıkıyor.

Akıllı Android TV Sistemi
Android M Smart TV sistemine sahip olan 65 Inc (164 ekran) OLED 9 Serisi sahip olduğu Google sertifikasıyla televizyonla uyumlu olan tüm uygulama, servis ve içeriklere Google Play Store tarafından erişim sağlıyor. Güçlü Dört Çekirdekli işlemci ve Q klavye, kaydırma pedi ve ses tanıma teknolojisi ile gelişmiş bir uzaktan kumanda sayesinde zahmetsiz çalışma ve hızlı navigasyon mümkün.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 8

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir