Televizyonlar

LG’den 4K çözünürlüklü 163 inç MicroLED TV

Televizyon meraklıları için görüntü kalitesinin yanı sıra ekran büyüklüğü de başlıca tercih ve beğeni konularından birisi. LG’nin yeni MicroLED TV modeli 163 inç büyüklüğünde 4K görüntü kalitesi sunuyor.

LG kaynaklı bilgilere göre yeni 163 inç MicroLED TV daha keskin görüntü, daha canlı renkler ve daha geniş görüş açısı sağlıyor. LG’nin MicroLED televizyon ekranlarına uyguladığı Siyah Katman teknolojisi sayesinde yeni LG Magnit MicroLED TV geliştirilmiş kontrast ve renk hassasiyeti sunarken pikseller nemden, toz ile kir ve darbelerden korunuyor. LG Magnit televizyon aynı zamanda yansıma engelleyici ve parmak izi tutmama gibi özelliklere de sahip.

Ekranın bu özelliklerine ek olarak 163 inç Magnit MicroLED TV’de yayın içeriğini analiz ederek gerçek zamanlı olarak optimum resim performansı sergileyen Alpha AI görüntü işlemci bulunuyor. Televizyon, LG’nin akıllı televizyonlarında kullanılan Webos işletim sistemine sahip.

Bu dikkat çeken özellikleri gölgede bırakan nokta ise LG 163 inç Magnit MicroLED TV’nin yüksek fiyatı ve çok yer kaplaması. Bu nedenle LG Magnit MicroLED TV kurumsal ve ticari kullanıma yönelik tüketicileri hedefliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 8

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir