Sağlıklı Yaşam

Yüzde 98 bitkisel malzemeden üretilmiş spor ayakkabı

Mısır, kauçuk, okaliptus ve mantar: Bir spor ayakkabı üretmek için bir araya getirilmiş sıra dışı malzemeler. Kengos Lace-Up tamamen bitkisel malzemeleri kullanarak son derece şık ve modern görünümlü ve sağlıklı bir spor ayakkabı üretmiş.

Üretiminde yüzde 98 oranında bitkisel doğal malzeme kullanılan Kengos Lace-Up spor ayakkabı çevre dostu yapısı ile sağlıklı bir kullanım sağlıyor. Doğal malzemeler bir araya getirilirken estetik de göz ardı edilmemiş ve ortaya kendine özgü görünümü olan bir spor ayakkabı modeli çıkmış.

Spor ayakkabının mısır ham maddesi kullanılarak üretilmiş üst kısmı hem sağlam hem de havadar. İç kısmında okaliptus kullanılan ayakkabı sıcaklığı ayarlıyor, teri emiyor ve ayağı serin tutuyor.

Henüz test aşamasında olan Kengos Lace-Up spor ayakkabı sınırlı bir kullanıcı kesimin 30 günlük kullanımına sunulmuş. Ayakkabının kasım ayı içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulması planlanıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 3

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir