Aksesuvarlar

Akıllı telefonunuzu profesyonel fotoğraf makinesi gibi kullanın

Akıllı telefon kameraları son dönemde oldukça iyi bir kalite seviyesine ulaşmış durumda. Günümüzde 30X zum yapabilen bir dijital fotoğraf makinesi cebinize taşımanız mümkün. Ancak fotoğraf çekim ve kolay kullanım açısından durum öyle mi? Akıllı telefonlar optimum taşma kolaylığına göre tasarlandıklarından bir fotoğraf makinesinin sağladığı kullanım esnekliğini bu cihazlar bulamıyorsunuz.

Her model akıllı telefon ile kullanılabilen ergonomik tasarımlı ShiftCam ProGrip fotoğraf çekim deneyimini son derece keyifli ve kolay hale getiriyor. Bluetooth bağlantı üzerinden deklanşöre sahip olan bu akıllı telefon grip modeli ile klasik şekilde bir fotoğraf makinesi ile çekim yapar gibi işaret parmağınızı kullanarak çekim yapabiliyorsunuz.

Ergonomik tasarımlı bu grip sayesinde telefonu elinizde nasıl tutacağınıza odaklanmadan ya da cihazı elinizden düşürme endişesi yaşamadan tüm dikkatinizi sadece fotoğraf çekmeye verebiliyorsunuz. Ekseni etrafında dönebilen grip ile dilerseniz yatay dilerseniz portre konumunda çekim yapmak mümkün.

Grip yuvası 2 adet 18.650 lityum iyon şarj edilebilir batarya içeriyor. Bu bataryalar aynı zamanda çekim esnasında telefonunuzu kablosuz şarj edebiliyor. Böylece çekimler sırasında batarya ve şarj durumunu düşünmek zorunda kalmıyorsunuz. Üçayak yuvası da bulunan ShiftCam ProGrip harici mikrofon girişine de sahip.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir