Aksesuvarlar

Huawei TalkBand B2 akıllı bileklik

Huawei TalkBand B2

Huawei’nin ikinci nesil TalkBand ürünlerinden olan Huawei TalkBand B2 iş yaşamına uygun profesyonel bir tasarıma sahip olmasına ek olarak daha yüksek doğrulukla daha akıllı bir günlük yaşam ve form takip özelliği sunuyor.

Bluetooth kulaklık ve sağlıklı yaşam uygulamaları
Gelişmiş Bluetooth bağlantısına sahip Huawei TalkBand B2 akıllı bileklik yalnızca kullanışlı bir sağlık ve form izleme cihazı olmakla kalmıyor, aynı zamanda Bluetooth kulaklıkla spor bilekliğin mükemmel bir birleşimini sunuyor. Gelişmiş 6 eksenli sensörle donatılan TalkBand B2’nin akıllı tespit sistemi hareketi otomatik olarak en doğru bir biçimde algılayıp kaydederken derin uyku ve hafif uyku sürelerini saptıyor ve kullanıcılarına uyku kalitelerini geliştirmeleri için farklı ipuçları sunuyor.

TalkBand B2

Huawei TalkBand B2 özellikleri
TalkBand B2 bilekliğin çift mikrofonu, gürültü azaltma teknolojisi ve üst düzey Bluetooth özelliklerini bünyesinde barındırıyor. Bluetooth kulaklığın bileklikteki yerinde olup olmadığını tespit eden ve böylece sesi (müzik/çağrı) akıllı telefona ya da B2 bilekliğine yönlendiren akıllı tespit sistemi, cihazın bir diğer özelliği.

TalkBand B2’nin metal bileklik kısmı oldukça güçlü yapısına rağmen uçaklarda kullanılan alüminyum malzemeden yapılmış olması sayesinde oldukça hafif. Kullanıcı dostu HD dokunmatik ekranıyla TalkBand B2 iki farklı kayış malzemesi seçeneğine sahip. Her iki alternatifte de çok sayıda renk seçeneği mevcut.

Huawei TalkBand B2 akıllı bileklik

Huawei bileklik ve akıllı telefon kullanımı
TalkBand B2 ayrıca modeli ne olursa olsun, akıllı telefonunuzu aramak ve titreşim ya da zil tonu uyarılarıyla yerini belirlemek için akıllı telefonunuza çağrı gönderme özelliğine sahip.

5 gün pil ömürlü Huawei akıllı bileklik
TalkBand B2’nin etkileyici batarya performansı, cihazın beş güne kadar çalışmasını sağlamanın yanı sıra, 6 saate kadar kesintisiz konuşma ve 5 gün kullanım ve 12 gün süresine imkân tanıyor. Android 4.0 ve üzeri, ek olarak IOS 7 ve üzeri iPhone modellerini destekleyen TalkBand B2 bileklik siyah, gümüş ve altın olmak üzere üç renge sahip.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir