Aksesuvarlar

Portatif kahve makinesi

Kahve içmeden kendine gelemeyen, güne başlayamayan bir nesil(!) kalabalıklar için artık kahve günün en temel gerekliliklerinden biri haline geldi. Brewster portatif kahve makinesi hareket halinde olan kahve tutkunları için pratik bir çözüm sunuyor. Bu kolay taşınabilir portatif kahve makinesi dilediğiniz zaman ve yerde size özel kahvenin tadına varmanızı sağlayarak kahve içme keyfine yeni bir seviye katıyor.

Kahvenizi dilediğiniz yerde ve zamanda içebilme özgürlüğü sunan Brewster kahve makinesi sayesinde kahve almak için zaman harcamak zorunda kalmayacağınız için işe geç kalmak gibi sıkıntılar artık hayatınız çıkıyor. Kompakt tasarımı ile dikkat çeken portatif kahve makinesi kolay taşınabilir ve kolay kullanılabilir yapısı ile çantanızda ya da mutfağınızda da fazla yer kaplamıyor.

Bataryası sayesinde çevrenizde elektrik bağlantısı aramanıza da gerek kalmadığından Brewster kahve makinesini dilediğiniz mekanda ve kamp, piknik, park, plaj gibi dış ortamlarda kullanabiliyorsunuz. Portatif kahve makinesinin tek bir tuşuna basarak öğütme, ısıtma, sıkıştırma ve damıtma işlemlerinin kolayca otomatik olarak gerçekleşmesini sağlıyorsunuz.

Kullanıcıyı ön plana alan tasarımı ile portatif kahve makinesi akıllı arayüzü sayesinde son derece keyifli bir kahve deneyimi sunuyor. Kahve pişirmenin tüm aşamalarında kullanıcıyı yönlendiren Brewster kahve makinesi gerekli malzeme durumu ve gerçek zamanlı su sıcaklık durumu gibi bilgileri üzerinde gösteriyor. Brewster portatif kahve hazırlama makinesi kullanıcıların beğenilerine uygun 5 farklı renk seçeneği ile geliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir