Aksesuvarlar

Seagate kablosuz disk

Seagate kablosuz diskler akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar ile internet gerekmeden, kablosuz olarak veri aktarımı yapabiliyor ve diskteki içerikleri eş zamanlı olarak cihazlara aktarabiliyor.

Seagate kablosuz disk

Seagate’in mobil cihazlar ile uyumlu kablosuz diskleri Seagate Wireless ve Seagate Wireless Plus akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar ile internet gerekmeden, kablosuz olarak veri aktarımı yapabiliyor ve diskteki içerikleri eş zamanlı olarak cihazlara aktarabiliyor.

Kablosuz disk

500GB’lık depolama kapasitesine sahip Seagate Wireless kablosuz disk yeşil, mavi, kırmızı, siyah ve beyaz olmak üzere beş farklı renk seçeneğine sahip.

Seagate Wireless Plus kablosuz disk ise tek renk olarak ancak 1TB ve 2TB olmak üzere iki farklı depolama kapasitesi ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir