Aksesuvarlar

iPhone’a özel USB bellek

16GB, 32GB, 64GB ve 128GB olmak üzere dört farklı kapasite seçeneği ile sunulan iPhone’a özel USB bellek iConnect Mini ile internet olsun olmasın her yerde fotoğraf, video ve filmleri yedeklemek mümkün.

iPhonea özel USB bellek

iPhone telefonlara özel USB bellek
Tek tuşla yedekleme yapabilen PQI iConnect Mini USB bellek, Apple Dokunmatik Kimlik özelliğini destekliyor. Bu sayede parmak izi tanımlama ile profil kilitlenebiliyor ve dokümanlara başkalarının erişmesi engelleniyor. iOS tabanlı PQI APP tasarımı sayesinde fotoğraf ve videoları kilitlemek ve bu sayede korumak mümkün.

PQI iConnect Mini’de yer alan çift giriş sayesinde iPhone ile USB girişli cihazlar arasında doküman paylaşımı da mümkün oluyor. Bir başlığı Apple ürünlerine özel Lightning girişli olan cihazda, ayrıca USB 3.0 başlığı da yer alıyor. Bu sayede son derece hızlı veri aktarımı yapmak mümkün oluyor.

iConnect Mini USB bellek

Apple’ın MFI sertifikasına sahip olan PQI iConnect Mini, kumlanmış altın, altın ve metalik gri olmak üzere üç renk seçeneğine sahip. Sadece 10 gr ağırlığındaki ürünün boyutları ise 44.6 x 12.6 x 8 mm.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir